Újrahasznosított egyedi design bringák

Firka Bringa Blog

Csepel projekt indul

2014. augusztus 14. - szuperapu

Évek óta porosodott a szüleim garázsában két nyolcvanas évek beli országúti Csepel, amik már csak a gyermekkor iránt érzett nosztalgia okán is a Firka Bringa látókörébe kerültek. Voltak némi logisztikai nehézségeink, és egyéb nem várt akadályok is előálltak, de végül sínre került a projekt, és megindult az előkészítés, hogy a két szénacél váz kicsit divatosabb színben és naprakészebb felszereltséggel gurulhassanak újra az aszfalton.

csepelek1.jpg

csepelek4.jpg

Az első alany a maga nyers valójában, homokfúvva és lakkozva várja a teljesen uniszex macskákat. Amiből az első alom alant látható, egy hevenyészet vázlaton.

alakul1.jpg

macskak.jpg

Igyekeztünk minél több alkatrészt megmenteni, hisz az újrahasznosítás még mindig ugyanolyan mértékben szívügyünk, mint az egyediség. Ezért nem dobtuk ki a régi rozsdás kiegészítőket sem. Némi krómtisztító paszta valamint 3 órányi csüszötölés árán a borotválkozó tükörre hajazó fényességűek lettek a 25 éves sárhányók, a kormány és a pedálok!

alakul2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://firkabringa.blog.hu/api/trackback/id/tr686608915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása